OVWB en Royal Crown slaan de handen in elkaar voor Brood(doos)nodig

Bij Royal Crown gaan we verder dan alleen zakelijke successen. Ons maatschappelijk engagement is verweven in het hart van onze missie.
Wij geloven sterk in het creëren van een betere en duurzame toekomst, niet alleen voor onze leden en partners, maar ook voor de meest kwetsbare in onze samenleving.

In samenwerking met « Ondernemers voor een Warm België » vullen we dagelijks heel wat lege brooddoosjes. Door onze financiële steun zorgen we ervoor dat minstens één gezonde maaltijd per dag wordt verstrekt aan kinderen uit kansarme gezinnen, rechtstreeks uit onze lokale gemeenschap, want kansarmoede bevindt zich helaas overal.

Onze steun is natuurlijk maar een fractie van de middelen die nodig zijn en daarom lanceren we via deze pagina een warme oproep aan onze klanten en leveranciers om ook een bijdrage te leveren in de eindejaarsperiode. Want samen kunnen we kansarmoede de wereld uithelpen!

Voor slechts 300 euro per jaar kunt u als bedrijf de brooddoos van één of meerdere kinderen een schooljaar lang vullen met voedzaam eten.

Hoe kunt u deelnemen? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij bezorgen u een factuur voor uw steun. Op die manier is deze 100% aftrekbaar.

Royal Crown is een van de belangrijkste aankooproeringen in de Belgische keuken- en elektrovakhandel en telt 250 leden over heel het land.

brooddozen gevuld
0

Wenst u één of meerdere brooddozen te vullen?