Goele Lemmens van Corda Campus: “Het is belangrijk om te kijken waar je zelf impact kan creëren”

Goele Lemmens is communicatie en eventmanager bij Corda Campus in Hasselt. Ze organiseert regelmatig initiatieven op hun campus, ook voor Ondernemers Voor een Warm België. Goele vertelt graag wat dat al heeft opgeleverd. 

"Corda Campus is een bedrijvencampus, een innovatie- en technologiecampus meer bepaald, waar meer dan 250 bedrijven gehuisvest zijn en waar meer dan 5000 mensen werken. Ikzelf ben de communicatie en eventmanager en ik doe samen met mijn team alles wat te maken heeft met communicatie, events en community! Dat is natuurlijk heel belangrijk op een site zoals deze.”

 

Geloof in een tweede leven

“Wij organiseren regelmatig initiatieven en events hier op de campus, waaronder ook één voor Ondernemers Voor een Warm België voor het Heartware project. Voornamelijk omdat wij duurzaamheid heel belangrijk vinden. Wij geloven oprecht dat sommige spullen een tweede leven kunnen krijgen en dat dat ook op de juiste manier ingezet kan worden om mensen en gezinnen te helpen die daar nood aan hebben.”

 

Warm hart van bedrijven

“De bedrijven op onze campus zamelden maar liefst meer dan 70 ноутбуки in voor Ondernemers Voor een Warm België! Zo krijgen gezinnen en jongeren de kans om hen een tweede leven te geven en met deze laptops aan de slag te gaan. Dus ook van ons uit een dikke merci aan de bedrijven hier op onze Corda Campus. Zij lieten hun warm hart zien en op die manier kunnen gezinnen verder timmeren aan hun toekomst.”

 

Het belang van zelf impact creëren

“Het is belangrijk om te kijken waar je zelf impact kan creëren. We proberen dat op onze Campus door goed na te denken en door samen te werken met ondernemers. We kijken waar we een verschil kunnen maken en waar we jongeren kunnen ondersteunen. Maar ook naar hoe we talent zoveel mogelijk kansen geven op onze Campus en daarbuiten in het netwerk dat wij hebben.”

Ви також хочете допомогти побудувати теплішу Бельгію?

Фінансова підтримка

Ваша компанія теж може допомогти. Якщо компанії допоможуть нам, кожен у міру своїх можливостей, разом ми зможемо зробити наше суспільство кращим для всіх. Тому що разом ми можемо суттєво змінити ситуацію.

Також ноутбуки

У компаніях та установах, навіть більше, ніж у сім'ях, регулярно з'являються ідеально працюючі ноутбуки, які все ще потребують заміни. Ваші старі пристрої можуть отримати нове, цінне життя.