Doneer je laptop

Die oude laptops van jouw bedrijf kunnen iemand anders heel gelukkig maken

Faites un don comme celui-ci

Wij willen zoveel laptops inzamelen als maar enigszins mogelijk is. Gewoon omdat we dan ook veel kinderen en gezinnen kunnen helpen.
Laptops doneren, dat gaat niet alleen makkelijk en snel, maar ook veilig. Dat laatste vinden we heel belangrijk. We zamelen dan ook laptops in met alle respect voor jouw data en privégegevens. Daarom zorgen we ervoor dat alle gegevens op jouw laptops veilig worden gewist. Wanneer de laptop helemaal leeg is, zetten wij er opnieuw software (een besturingssysteem, maar bijvoorbeeld ook anti-virussoftware) op zodat een kind onmiddellijk aan de slag kan met haar of zijn ‘nieuwe’ laptop!

Het is belangrijk dat we alleen maar laptops ontvangen die ook nog behoorlijk werken. Niet-werkende laptops zorgen voor extra kosten. Geld dat we liever in onze projecten stoppen.
Dit zijn de basisvoorwaarden waaraan een laptop moet voldoen:
– Het toestel start nog op (en heeft een lader ter beschikking)
– Heeft een Azerty toetsenbord
– Beschikt over een webcam
– Het toetsenbord en het scherm zijn onbeschadigd
– De buitenkant van het toestel is onbeschadigd (kleine krassen zijn ok, maar het toestel moet echt wel nog toonbaar zijn).

Heeft jouw bedrijf nog laptops die niet meer worden gebruikt maar nog wel werken? Doneer dan snel!

Wil je meer dan 10 laptops doneren? Neem dan contact met ons op.

Heb je minder dan 10 laptops?
– Registreer je laptops dan ici
– Breng ze daarna gewoon binnen in één van de drop-off locaties in België. Je vindt er zeker eentje in jouw buurt.

Jij helpt ons, maar wat krijg jij in ruil?

Jouw hulp is voor een organisatie als de onze van onschatbare waarde.
Met jouw donatie maak je een kansarm gezin heel erg gelukkig. Daarom verdien je ook iets in ruil. Samen willen we er namelijk voor zorgen dat jouw inzet in de kijker komt. Dit doen we via onze website, sociale mediakanalen en, afhankelijk van de steun, ook ruimer. Het zorgt er overigens ook voor dat je in contact komt met andere gelijkgestemde ondernemers.